İş, cemiyet ve siyaset hayatının önde gelen isimlerinden Esra Çiftçi Aslan, özel bir davette dostları ve Türk/Dünya İş Kadınları ailesi ile bir araya geldi.

DOĞUKAN ERDEM KUTLU-ESRA ÇİFTÇİ ASLAN 

Tanınmış simaların katılımıyla gerçekleşen özenle organize edilen iftar yemeği, Doğukan Erdem Kutlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Konuklar, samimi sohbetler eşliğinde iftar yemeği sırasında bir araya geldi.

ÖZGÜL ÖZKAN YAVUZ - SALİH YAVUZ 

GÜLNUR KAMAŞAK - ESRA ÇİFTÇİ ASLAN 

ESRA ÇİFTÇİ ASLAN 

Esra Çiftçi Aslan ve yakın dostlarının katılımıyla renklenen bu özel gece, dostluk ve paylaşımın önemini vurgulayarak iş ve sosyal çevreler arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçladı.

GÜLNUR - OSMAN KAMAŞAK

Katılımcılar, keyifli ve anlamlı bir akşam geçirerek unutulmaz anılar biriktirdiler. 

HATİCE BEZAL

Ayramin Exclusive Hotel/Nevet Lounge'ta düzenlenen iftar yemeğine; iş, cemiyet ve siyaset dünyasının seçkin isimleri arasında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Gülnur Kamaşak, Osman Kamaşak, Salih Yavuz, Seycan Tanfer, Nihat Tanfer, Selahattin Par, Naz Kamaşak, Hatice Bezal, Ahmet Turan Aslan, Metin Yener, Alpin Yener gibi patronlar, çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve basın mensupları da bir araya geldi.

NAZ KAMAŞAK

Renkli bir iftar sofrasında buluşan katılımcılar, bu anlamlı akşamda keyifli bir zaman geçirerek unutulmaz anılar oluşturdular.

GÜLNUR KAMAŞAK

DOĞUKAN ERDEM KUTLU

Büyük Kulüp'te 'Değer Katan Kadınlar' paneli gerçekleşti Büyük Kulüp'te 'Değer Katan Kadınlar' paneli gerçekleşti

SEYCAN-NİHAT TANFER

NİZAMETTİN BEZCİOĞLU

SELAHATTİN PAR

Editör: MURAT ÖZER