Bakan fidan Haberleri

bakan fidan haberleri ve güncel bakan fidan gelişmeleri, bakan fidan ile ilgili tüm video, bakan fidan fotoğrafları ve bakan fidan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tunus Dışişleri, Göç ve Yurtdışında Yaşayan Tunuslular Bakanı Nebil Ammar ile görüştü.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda resmi açılış programının ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın moderatörlüğünde 'Gazze Temas Grubu' paneli düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile San de Janeiro’de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih Güvenlik Konferansı kapsamında bulunduğu Münih'te Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili ile ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.