Başarılı Haberleri

başarılı haberleri ve güncel başarılı gelişmeleri, başarılı ile ilgili tüm video, başarılı fotoğrafları ve başarılı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Dünyaca ünlü model Meredith Mickelson, Türkiye'ye geldi. Başarılı model Mickelson, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nobu Istanbul’da kutladı.

MODA

“Burcu Esmersoy ile Moda Kulisi” programı Damat Tween Youtube kanalında 28 Ocak Pazar günü başladı...

MÜZİK

Başarılı sanatçı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Güzel sanatçı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

MODA

Başarılı oyuncu Demet Özdemir, katıldığı ve ödül aldığı 80'nci Venedik Film Festivali’nde, görünümünü Chopard mücevherleri ile göz kamaştırdı...

SPOR

Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Spor Muhabiri Ercan Ata'ya, 2023 'Yılının En Başarılı Spor Habercisi' ödülü...

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 3'üncü olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor.

MAGAZİN

Cansu Dere, Atelier Rebul marka yüzü olarak markanın ilk Yeni Yıl daha sonra da ikonik İstanbul Koleksiyonlarının tanıtım ve çekim...

GENEL

BM Orta Doğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, dün İsrail- Hamas arasında başlayan esir takasına ilişkin açıklama yaptı.

MODA

Ünlü oyuncu Margot Robbie, Los Angeles'da katıldığı özel bir gala gecesinde FENDI Sonbahar-kış 2023 koleksiyonundan saten bir gece elbisesi tercih...

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

MODA

Modaya yön veren Koton, yeni kampanyası için başarılı oyuncu Fahriye Evcen ile 5 yıl sonra tekrar bir araya geldi.