Başarılı Haberleri

başarılı haberleri ve güncel başarılı gelişmeleri, başarılı ile ilgili tüm video, başarılı fotoğrafları ve başarılı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

MODA

Derimod’un marka yüzü Melis Sezen’in başrolde olduğu yeni sezonunun ilk reklam filmi yayınlandı...

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.

MAGAZİN

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise’yle gerçekleştirdiği iş birliğinde bir başka sıra dışı güne daha imza attı.

CEMİYET

Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer ile başarılı sanatçı Chiara de Rocchi, rüya gibi düğünle evlendi.

MAGAZİN

Başarılı genç tasarımcı ve Lumier markasının sahibi Miray Er, eğitimi için Türkiye’yi tercih etti...

MODA

80. Venedik Film Festivali’nin, kırmızı halı galasında poz veren ünlü isimler arasında Türk oyuncular Demet Özdemir, Boran Kuzum, Dilan Çiçek...

MODA

Lexus, 80. Venedik Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci ile kırmızı halıda boy gösterdi...

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin ilk Türk marka elçisi başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Armani Beauty’nin özel...

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin Türkiye’deki ilk marka elçisi olarak başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.