Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

Rol aldığı Hollywood yapımlarıyla adını duyuran ve Fransa'da da hayran kitlesi bulunan Yüce, yüzü olduğu derginin kasım ayındaki kapağı New York Times Meydanı'ında yer aldı.

Daha önce Paris'in ünlü dergilerinden Gmaro'ya kapak olan aynı zamanda yapımcı Yüce'den övgü dolu sözlerle bahsedilmişti. Oyuncu, derginin kasım sayısı için fotoğrafçı Tatiana Sayko'nun objektifine şık smokiniyle poz verdi. Çekimlerin moda direktörlüğünü ise Olga Kalemci üstlendi.

Beyonce'den 'Country' albümü ‘Cowboy Carter’ hakkında açıklama Beyonce'den 'Country' albümü ‘Cowboy Carter’ hakkında açıklama

TOLGA YÜCE - GEZNO MAGAZINE 

TOLGA YÜCE PARİS'İ YAKTI GEÇTİ...

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Yüce Gezno Magazine'e kapak oldu. Derginin kasım sayısı için fotoğrafcı Tatiana Sayko'ya verdiği pozları sosyal medya (Instagram) hesabından paylaştı. Başarılı oyuncu Paris'te Tatiana Sayko'ya şık smokiniyle verdiği pozlarla yine göz kamaştırdı.

Tolga Yüce'nin paylaşımları beğeni topladı.. Yakışıklı oyuncunun pozları 40 binden fazla beğeni aldı.

PHOTOGRAPHER: TATIANA SAYKO - FASHION DIRECTOR: OLGA KALEMCİ - RETOUCH: YASENJJN - WARDROBE STYLIST: KATERINA MAKAUP ARTIST HAIR STYLIST: RAMADAN BOZACI  - BEBEK OPTİK
 

Editör: MURAT ÖZER