Başbakan Haberleri

başbakan haberleri ve güncel başbakan gelişmeleri, başbakan ile ilgili tüm video, başbakan fotoğrafları ve başbakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Birleşik Krallık Parlamentosu’nun Muhafazakar Parti üyesi Paul Bristow, Başbakan Rishi Sunak’a açık mektup göndererek Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmuştu.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Sahası'nda bugün itibarıyla şebekemize günlük 4 milyon metreküplük bir gaz akışı mevcuttur"...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sırbistan'da Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Milos Vuçeviç ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin'le görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile bir araya geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Altyapı ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Oleksandr Kubrakov ile video konferansla...

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, atanmasının ardından ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak’ın Erbil kentinde KDP Başkanı Mesud Barzani ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakan Yardımcısı Kubat...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.