Başbakanı Haberleri

Başbakanı haberleri ve güncel Başbakanı gelişmeleri, Başbakanı ile ilgili tüm video, Başbakanı fotoğrafları ve Başbakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun fıtık ameliyatı olacağını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Senatörü Rick Scott ile görüştü...

GENEL

Fransa Başbakanı Gabriel Attal, Moskova’daki terör saldırısının ardından ülkede güvenliği üst seviyeye çekildiğini duyurdu

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. brussels nuclear energy summit

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Güney Kafkasya resmi ziyareti kapsamında Ermenistan’a giderek Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüştü.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...