Basın Haberleri

basın haberleri ve güncel basın gelişmeleri, basın ile ilgili tüm video, basın fotoğrafları ve basın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, düzenlediği basın toplantısında İsrail’in olası Refah harekatına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela resmi ziyaretinde Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili ile ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, "İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta’nın başkenti Valetta’da Malta Dışişleri Bakanı Ian Borg ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda saldırının yapıldığı alanda incelemelerde bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi'nde ilerleme kaydedildiğini belirtti.