Başkanı Haberleri

başkanı haberleri ve güncel başkanı gelişmeleri, başkanı ile ilgili tüm video, başkanı fotoğrafları ve başkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, “Ukrayna olarak, İran'ın ‘Shahed’ insansız hava araçları ve füzelerini kullanarak İsrail'e yaptığı saldırıyı kınıyoruz" dedi.

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SonDakika

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SİYASET

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail’in Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme amacıyla İran’ın başlattığı ‘Gerçek Vaat’ isimli operasyon ile...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.