Başkanı Haberleri

başkanı haberleri ve güncel başkanı gelişmeleri, başkanı ile ilgili tüm video, başkanı fotoğrafları ve başkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüşmesi Dolmabahçe Çalışma Ofisinde sona erdi.

GENEL

Çekya’nın başkenti Prag’da Çek Türk İş Birliği Parkı’nın temeli 6 Haziran’da atılıyor...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası için geldiği Antalya'daki EXPO 2016 alanında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

EKONOMİ

Sürdürülebilir, yüksek getirili, dengeli ve likit bir portföy yapısı oluşturma hedefi doğrultusunda 2023 yılında başarılı girişimlere imza atan Alarko Holding,...

İş Dünyası

Koç Holding, 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 18 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi...

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde (AKPM) Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü.

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası düzenlenen ilk AK Parti grup...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?) CHP’nin Genel Başkanı Sayın...