Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Avrupa Komisyonu tarafından deprem bölgesinin yeniden imarında kullanılmak üzere Avrupa Birliği (AB) Dayanışma Fonu kapsamında Türkiye'ye 400 milyon euro finansman...

GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “İsrail'i mahkeme kararının geçici tedbirlerini tam olarak uygulamaya çağırıyoruz” dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Belçika Genelkurmay Başkanı Oramiral Michel Hofman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in Refah Sınır Kapısı’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de resmi temaslarda bulundu.

GENEL

Belçika Başbakan Yardımcısı Petra De Sutter, İsrail’in uluslararası kamuoyunun ateşkes çağrılarını görmezden geldiğini belirtti...

GÜNCEL

Belçika Ulusal Kriz Merkezi, Brüksel’de bugün akşam silahlı saldırı meydana geldiğini ve 2 kişinin saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.

SPOR

EURO 2024 Elemeleri F Grubu'nda Belçika ile İsveç'in Kral Baudouin Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği mücadele, başkent Brüksel'de meydana gelen silahlı...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Ukrayna Savunma Temas Grubu Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Avrupa Komisyonu, dün Ukrayna’ya 1,5 milyar euroluk Makro-Finansal Destek sağladığını duyurdu.