Birleşik Haberleri

Birleşik haberleri ve güncel Birleşik gelişmeleri, Birleşik ile ilgili tüm video, Birleşik fotoğrafları ve Birleşik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

BAE, COP 28 kapsamında iklim odaklı yatırım aracı ALTERRA’yı tanıtarak adil bir ‘iklim finansmanı sistemi’ oluşturmaya yönelik 30 milyar dolar...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayid Al Nahyan ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP 28 kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi için geldiği Dubai’de ayaküstü üst düzey temaslarda bulundu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Dubai'de bugün başlayan 2023 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP 28) açılışında konuştu.

EKONOMİ

Trendyol, Suudi Arabistan merkezli Cenomi Grup ile Körfez ülkelerinde e-ticaretin dönüşümünde kaldıraç etkisi yapacak stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da Birleşik Krallık Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

İş Dünyası

Chatham House - Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı’nın dördüncüsü, 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Koç Holding ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken siyası temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, dün Ürdün’de resmi temaslarının ardından basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5- 6 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği duyuruldu.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.