Birleşmiş Haberleri

Birleşmiş haberleri ve güncel Birleşmiş gelişmeleri, Birleşmiş ile ilgili tüm video, Birleşmiş fotoğrafları ve Birleşmiş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dün BM genel merkezinde UNRWA için düzenlenen yardım konferansında konuştu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nda, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilk kez bu yıl ilan edilen 'Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü' programı...

GENEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, "Savaş boyunca 190 tesisimiz vuruldu ya da hasar aldı" dedi.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İnsan Hakları Konseyi’nin 56’ıncı oturumunda konuştu.

GÜNCEL

Belçika’nın Daimi Birleşmiş Milletler (BM) Temsilciliği’nden yayımlanan ve 93 ülkenin imzasının yer aldığı ortak mektupta, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) çalışanları...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili ve heyetlerarası yaptığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Yakın Doğudaki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile görüştü.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in sözcüsü Stephane Dujarric dünkü basın toplantısında, İsrail ordusunun (IDF), çocuklara yönelik ihlallerde bulunan ülke ve...

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) 2025-2026 döneminde geçici üye olarak görev yapmak için Somali, Pakistan, Panama, Yunanistan ve Danimarka seçildi.