Birliği Haberleri

birliği haberleri ve güncel birliği gelişmeleri, birliği ile ilgili tüm video, birliği fotoğrafları ve birliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell UNRWA’nın fonlarının askıya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GÜNCEL

Yemen Dışişleri Bakanı Ahmed Avad bin Mubarak bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) Siyasi ve Güvenlik Komitesi’nde konuştu.

GENEL

AB ülkeleri arasında Afrika’dan göç akşının ilk duraklarından olan İtalya, Roma’da düzenlenen İtalya-Afrika Zirvesi kapsamında, bu kıtaya yönelik kalkınma-istikrar projelerini...

GENEL

Türkiye ve Gürcistan adına arasında 2024-2028 yılları için 'Kültürel İş Birliği Programı' imzalandı...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kongresi'ne video mesaj gönderdi.

EKONOMİ

Avrupa Birliği Komisyonu (AB), 2022’de tüketilen enerjinin yüzde 23’ünün yenilenebilir enerji kaynaklardan elde edildiğini açıkladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.