Bulunan Haberleri

bulunan haberleri ve güncel bulunan gelişmeleri, bulunan ile ilgili tüm video, bulunan fotoğrafları ve bulunan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin yenilik araştırması sonuçlarını açıkladı.

SonDakika

MSB: Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

MAGAZİN

Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı (MET), iki polisin Hamas’ın elinde bulunan İsrailli esirlerin posterini indirdiğine dair gelen şikayetler üzerine açıklama yaptı.

GENEL

Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıya dünya liderleri ve uluslararası örgütler tepki gösterdi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri’nden (IDF) yapılan açıklamada, ülkenin kuzeyinde, Lübnan sınırında bulunan 28 yerleşim yerinin tahliye edileceği aktarıldı.

GÜNCEL

ABD, İsrail’de bulunan vatandaşlarını deniz yoluyla tahliye edeceğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), bugün Gazze’de bulunan sivil halka tahliye çağırısında bulundu.

GÜNCEL

Rüşvet suçlamaları yöneltilen ABD’nin New Jersey Senatörü Bob Menendez, FBI tarafından evinde bulunan para ve altın külçelerin acil durum için...

GÜNCEL

Rusya devleti adına askeri faaliyetlerde bulunan paramiliter Wagner Grubu’nun lideri Yevgeny Prigozhin, 23 Haziran’daki isyanından sonra ilk defa videolu mesaj...

MÜZİK

Simge ve Ozan Bayraşa şimdi de house music tarzında yaptıkları “Çapkınca” ile müzik dünyasına yeniliklerle dolu bir yaz getirdi!..

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yeni görevi nedeniyle ziyarette bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesini kabul etti.