Büyükelçisi Haberleri

Büyükelçisi haberleri ve güncel Büyükelçisi gelişmeleri, Büyükelçisi ile ilgili tüm video, Büyükelçisi fotoğrafları ve Büyükelçisi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

GÜNCEL

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Malena Mard'ı kabul etti.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ile bakanlıkta Türkiye-Macaristan Kültür Yılı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

CEMİYET

Suzan Sabancı ve Linda Wachner’in eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını The Plaza Hotel New...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov’u kabul etti.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağrılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

GENEL

İngiltere’deki İsrail Büyükelçisi Tzipi Hotovely, bugün sabah İngiltere basınına açıklama yaptı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.

EKONOMİ

ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ile Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara'da Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal ile bir araya geldi.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, atanmasının ardından ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, "Türkiye'nin, küresel gıda güvenliğini savunma konusunda oynadığı kritik liderlik rolünü sürdüreceğine eminim" dedi.