Büyükşehir Haberleri

büyükşehir haberleri ve güncel büyükşehir gelişmeleri, büyükşehir ile ilgili tüm video, büyükşehir fotoğrafları ve büyükşehir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasının önünde 15 Temmuz'da şehit olanlar için anma töreni gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından AFAD İl Müdürlüğü'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

GÜNCEL

İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC) Genel Sekreteri Ömer bin Abdullah El-Kadı, "Filistin’e uygulanan bu şiddetin derhal durdurulması gerekir" dedi.

GENEL

AB Komisyonu Üyesi Elisa Ferreira, deprem bölgelerinde yeniden inşa çalışmaları için AB tarafından Türkiye’ye 400 milyon euro destek sağlandığını söyledi.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNCEL

AFAD Başkanı Okay Memiş, teleferikte mahsur kalan tüm kazazedelerin kurtarılmasının ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda basın mensuplarına açıklama yaptı.

SonDakika

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

SİYASET

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair plan ve projelerinin tanıtımının gerçekleştirildiği 'Türkiye Yüzyılı: İstanbul Vizyonu' programında konuşma...

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cemal Reşit Rey Konser salonunda gerçekleştirilen Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Zirvesi açılış törenine...

SİYASET

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Ak Parti İstanbul Aday...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız." dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aralık ayının sonuna doğru büyükşehir belediye başkan adaylarımızı açıklamaya başlayacağız