Çatışmaları Haberleri

çatışmaları haberleri ve güncel çatışmaları gelişmeleri, çatışmaları ile ilgili tüm video, çatışmaları fotoğrafları ve çatışmaları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İrlanda Başbakanı Simon Harris bugün video mesaj paylaşarak “Bugün İrlanda Filistin devletini tanımaktadır" dedi.

GENEL

Norveç ve İrlanda’dan sonra İspanya, 28 Mayıs itibariyle Filistin’i ‘devlet’ olarak tanıyacağını açıkladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, dün düzenlenen basın toplantısında İngiltere'nin Refah’a düzenlenecek bir operasyonu desteklemeyeceğini ifade etti. .

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından uyarıda bulundu.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi ve Ürdün Kralı Abdullah, dün ortak açıklama yaptı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 26 bin 751 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Fransa Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ile...