Çatışmaları Haberleri

çatışmaları haberleri ve güncel çatışmaları gelişmeleri, çatışmaları ile ilgili tüm video, çatışmaları fotoğrafları ve çatışmaları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi ve Ürdün Kralı Abdullah, dün ortak açıklama yaptı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Han Yunus’ta bulunan Al-Amal Hastanesi’nin 40 gün süren İsrail kuvvetleri kuşatmasının ardından hizmet dışı kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Rusya ve Çin, ABD’nin New York kentinde bugün toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde görüşülen, ateşkes ve Gazze'deki rehinelerin serbest bırakılması...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov bugün İstanbul Başkonsolosluğu’nda basın toplantısı düzenledi... russian presidential election

GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında Gazze’de kurulması planlanan geçici limana ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan, Birleşmiş Milletler'de ‘İsrail’ protestosu...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.