Cevdet Haberleri

cevdet haberleri ve güncel cevdet gelişmeleri, cevdet ile ilgili tüm video, cevdet fotoğrafları ve cevdet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Şahsi nedenlerle Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Sayın Hafize Gaye Erkan’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum....

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

EKONOMİ

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Ekonomi Haber Müdürleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonla kararlı mücadelemiz devam edecek" dedi.

EKONOMİ

Türkiye-Özbekistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Protokolü imzalandı...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL

TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonda gelecek yıl ortasından itibaren yıllık bazda belirgin düşüş, 2026 yılında ise tek haneyi hedefliyoruz." dedi.