Cumhurbaşkanı yardımcısı Haberleri

cumhurbaşkanı yardımcısı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı yardımcısı gelişmeleri, cumhurbaşkanı yardımcısı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı yardımcısı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı yardımcısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Yurt Dışında MEB Bursuyla Eğitim Gören Lisansüstü Öğrencilerle Buluşma Programı'nda konuştu.

EKONOMİ

2024-2026 dönemini kapsayan OVP, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı programla açıklandı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Orta Vadeli program hazırlıkları kapsamında finans dünyasının temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi.

EKONOMİ

Fiyat istikrarı ve enflasyonla mücadele önerileri temalı '2023 Yılı 2'nci Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı' Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da iş dünyasının temsilcileriyle 'OVP Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi' başlıklı toplantı düzenledi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Yılmaz toplantı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.

SİYASET

İsviçre'nin Zürih kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrağını hedef alan eylemlere ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile telefonda görüştü.