Daha Haberleri

daha haberleri ve güncel daha gelişmeleri, daha ile ilgili tüm video, daha fotoğrafları ve daha haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayıp, daha nice güzel bayramları hep birlikte kutlama temennisinde...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabinemiz görevinin başındadır. Sapla samanı karıştırmayı çalışanları daha fazla vakit kaybetmeden bu gerçekle yüzleşmeye davet ediyorum. Biz Türkiye’ye...

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GÜNCEL

İran’ın BM Daimi Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, saldırıların sonuçlandığını, İsrail’in ‘bir hata’ yapması durumunda yanıtın daha sert olacağı ifade edildi.

EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

SİYASET

Çanakkale'nin Yenice ilçesi Kalkım beldesinde bağımsız aday olan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: Belçika'nın Leuven şehrinde toplanan PKK militanları, Heusden-Zolder ve Hauthalen şehirlerinde yaşayan Türk vatandaşlarını hedef alan saldırılar gerçekleştirmişlerdir. Yaşanan...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması.