Danışmanı Haberleri

danışmanı haberleri ve güncel danışmanı gelişmeleri, danışmanı ile ilgili tüm video, danışmanı fotoğrafları ve danışmanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant dün Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile bir araya geldi,

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail’in Nuseirat’ta düzenlediği ve 4 rehinenin kurtarılmasıyla sonuçlanan operasyon kapsamında tebrik mesajı yayımladı.

EKONOMİ

Çin (Sichuan) - Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı dün İstanbul'da düzenlendi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefonda görüştü.

GENEL

Beyaz Saray, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın bugün İsrail’e gideceğini ve Başbakan Binyamin Netanyahu ile görüşme gerçekleştireceğini duyurdu.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle Marka Danışmanı Aylin Gözen ve Lion Diamond Kurucusu...

EKONOMİ

Trade Winds Europe/Eurasian'ın ikinci günü ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konuşmaları ile başladı.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

ABD Ticaret Bakanlığı liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu ‘Trade Winds Europe/Eurasia’ 16 yıl sonra tekrar İstanbul’da düzenlendi.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan dün yaptığı açıklamada, İran’a yeni yaptırımlar uygulanacağını duyurdu.

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin protokole onay verilmesinin ardından Beyaz Saray kanadından konuya ilişkin ilk açıklama yapıldı.

MAGAZİN

Stil Danışmanı Nil Ninat, "Her yeni yıl yaklaştığında kalbimden, ailemle birlikte bir yılbaşı yemeği ve sonrasında arkadaşlarımla buluşup keyifli zamanlar...