Dış politika Haberleri

dış politika haberleri ve güncel dış politika gelişmeleri, dış politika ile ilgili tüm video, dış politika fotoğrafları ve dış politika haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, dün akşam New York’taki Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Küba Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Ricardo Cabrisas Ruiz ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonla görüştü.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Papa Francis’in Ukrayna’ya yönelik yaptığı ‘Rusya ile anlaşma ve beyaz bayrak çekme cesaretini gösterme’ çağrısına yanıt...

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetiminin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Cidde'de görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Kandia Kamissoko Camara ile Abidjan'da bir araya geldi.

GENEL

ABD'li diplomatik kaynaklar, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken liderliğinde iki ülke dışişleri bakanlıklarından üst düzey...

GENEL

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen İnsan Hakları Konseyi'nin 55’inci Oturumu'nda konuştu...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyarette Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyaret kapsamında Devlet Başkanı Alassane Ouattara ile görüştü.