Doldurdu Haberleri

doldurdu haberleri ve güncel doldurdu gelişmeleri, doldurdu ile ilgili tüm video, doldurdu fotoğrafları ve doldurdu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzaydan çektiği İstanbul'u paylaştı...

MÜZİK

Gülben Ergen yılı son stüdyo çalışması ‘Sen Gidince’nin başarısıyla kapatırken 2024’ün gelişini de Eskişehirli hayranlarıyla kutladı.

MÜZİK

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde bu hafta ünlü şarkıcılar Emir Can İğrek ve Zeynep...

MAGAZİN

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, sosyal medyasında paylaştığı resimleriyle yürekleri zıplattı.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Eleme Turu ilk maçında sahasında ağırladığı Moldova temsilcisi Zimbru'yu 5-0 mağlup etti. 

MÜZİK

Gülben Ergen dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Limak Cyprus Deluxe Hotel’e sahneye çıkan Ergen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Jessica May ve Tuğba Melis Türk önceki gün KKTC'de Lord’s Palace Hotel'de görüntülendi.

MAGAZİN

Didem Kınalı önceki gün KKTC'de ki Lord’s Palace Hotel'de görüntülendi.

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Beren Saat geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlülerin tercihi,  Ligne St. Barth, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Karayip yazlarının çarpıcılığını Boğaz’a taşıdı.

MÜZİK

Geçtiğimiz günlerde Tv8 televizyonunda yayınlanan 2.sayfa programına katılan  Nadide Sultan, stüdyoda seslendirdiği ingilizce şarkı performansıyla göz doldurdu.