Güzel oyuncu Jessica May ve Tuğba Melis Türk önceki gün KKTC'de Lord’s Palace Hotel'de görüntülendi. Bayram tatilini Kıbrıs'ta geçiren oyuncular güneşli havanın ve denizin tadını çıkardı. 

JESSİCA MAY - TUĞBA MELİS TÜRK 

FİT HALLERİ VE DÜZGÜN FİZİKLERİYLE GÖZ DOLDURDU

Uzun süre denizde kalarak bol bol sohbet eden oyuncuların keyfi yerindeydi. Fit halleri ve düzgün fizikleriyle  göz dolduran yakın arkadaşlar denizden beraber çıkarak localarına geçtiler. Gündüz deniz keyfi yapan oyuncular akşam vakti gazetecilerle bir araya geldi.

Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Jessica May "Yarın eşim Hüseyin Kara ile evlilik yıldönümümüz hem bayram tatilini Kıbrıs'ta geçirmek istedik hem de yıldönümümüzü burada kutlamak istedik." dedi. 

Eşinden herhangi bir sürpriz beklemediğini ama sürpriz yapma konusunda eşinin çok iyi olduğunu söyleyen oyuncu "Ben hayatta yapamam, becemiyorum, özel günlerimizde eşime ne hediye aldığımı günler öncesinden söylüyorum ama o beni çok şaşırtır." dedi. 

JESSİCA MAY: "İLK DEFA 17 YAŞINDA DENİZ GÖRDÜM"

Muhabirlerin Brezilya gibi sahilleri ve güneşi meşhur bir ülkede doğmasına rağmen yüzmeyi bilmemesinin nedenini sormasına ünlü oyuncu "Çünkü ilk defa 17 yaşımda deniz gördüm. Brezilya'da okyanus var ve çok dalgalı, genelde sörf yapıyorlar, ben de korkuyorum ama acısını Türkiye'de çıkarıyorum. Türkiye'nin çok güzel denizi var ve yavaş yavaş yüzmeyi öğreniyorum." diyerek konuya açıklık getirdi. 

Kültürel anlamda Türkiye'ye adapte olduğunu söyleyen oyuncu "Kurban bayramında babamın elini öpüp para istedim, çok saşırdı ve detayını anlattığımda bu duruma bayıldı. Çok zengin bir kültürü var Türkiye'nin, her gün bir şey öğreniyorum ve çok keyif alıyorum." diyerek samimi açıklamalarda bulundu. 

Editör: MURAT ÖZER