Magazin haberleri Haberleri

magazin haberleri haberleri ve güncel magazin haberleri gelişmeleri, magazin haberleri ile ilgili tüm video, magazin haberleri fotoğrafları ve magazin haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

MAGAZİN

L’Oreal Paris yeni ürünü Panorama Maskara’nın lansmanını ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle kutladı...

MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

MAGAZİN

Ünlü Fransız aktris Judith Godreche, kendisine 14 yaşındayken cinsel saldırıda bulunan iki Fransız yönetmenle ilgili iddiaları hakkında dün Cesars Film...

MAGAZİN

İngiliz yıldız Elizabeth Hurley geçtiğimiz gün Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek sağlıklı yaş almak için kampa...

MAGAZİN

Dünyaca ünlü model Meredith Mickelson, Türkiye'ye geldi. Başarılı model Mickelson, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nobu Istanbul’da kutladı.

MAGAZİN

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese (60), 4 yıllık sevgilisi Jodie Haydon’a (45) dün Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etti.

MAGAZİN

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’ın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek’e sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Derya Beşerler Namoğlu ve ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, tanışma hikâyelerini, aşkın tanımını ve romantik anılarını...

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan Hakko boşandı.

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo IseeU Petite çantası ile görüntülendi.