Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı. 25 Mart tarihinde, Paris’in kalbinde gerçekleşen davete, Türkiye’den de Duygu Özaslan katıldı.

DUA LIPA 

Parti, YSL Beauty misafirlerinin yeni Ruj Koleksiyonunu kutlamak için bir araya geldiği YSL LOVESHINE CLUB'da gerçekleşti. Davette tanıtılan bu benzersiz yeni parlaklık ve bakım sağlayan YSL LOVESHINE şimdi sadece Sephora’da.

DUYGU ÖZASLAN 

YSL LOVESHINE CLUB, serinin renklerini yansıtarak, marka kodlarına tamamen adanmış bir gece kulübü atmosferi sundu.

MAYGAL 

ALEX CHAPMAN - LOURDES LEON - GABBRIETTE BECHTEL -  CHLOE CAILLET 

MYGAL, Alex Chapman ve Chloé Caillet, DJ setindeki performansları ile geceye unutulmaz bir deneyim yaşattı.  

DUA LIPA - SHO HIRANO 

Dua Lipa, 2019'dan bugüne, YSL Beauty Global Marka Elçisi olarak Libre serisinin başında yer alıyor. 2024 senesinde ise, YSL Beauty'nin yeni Global Makyaj Elçisi olarak, modern kadınlığı cesurca somutlaştırmaya davet ediyor.

DUA LIPA - DUYGU ÖZASLAN 

YSL LOVESHINE, parlaklığın karşı konulmaz vurgusu aracılığıyla, bireyselliği ve güçlenmeyi kutlamaya yönelik güçlü yeni bir makyaj ifadesi olarak tanıtılıyor.

Dua Lipa ile mükemmel şekilde bütünleşerek, cesur bir ifade olarak sunulan bu eşsiz parlak dudak ürünü, bir koleksiyondan fazlası olarak tanıtılıyor.

PHOTOS CREDITS: 

©Stéphane Feugère for YSL Beauty

@StephaneFeugerePhotography 

@valentinlecron

@Iulia_matei

@taralevyphoto

YVES SAINT LAURENT BEAUTY - YSL LOVEHINE - DUA LIPA 

YSL LOVESHINE ISLAK PARLAK RUJ

YSL Beauty'nin ikonik yağ içerikli ruju, YSL Loveshine Wet Shine, şimdi modern nötr tonlara, yeni ve geliştirilmiş formüle ve eşsiz pakete sahip olarak tanıtılıyor. YSL Ourika Topluluk Bahçeleri’nden elde edilen incir özü ve 24 saate kadar nemlendirme ve koruma sağlayan YSL imzası olan 6 farklı yağ ile zenginleştiriliyor. Bu ruj, 20 adet oluşturulabilir renk tonunda ipeksi pürüzsüzlük hissi ile kremsi ıslak bir parlaklık sunuyor. Yağ içerikli bir ruj sürerek, dudaklarınıza renk uygulayın.

Editör: MURAT ÖZER