Tarz Haberleri

tarz haberleri ve güncel tarz gelişmeleri, tarz ile ilgili tüm video, tarz fotoğrafları ve tarz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

MÜZİK

Sıla, 10 yıl önce Andrea Bocelli ile birlikte sahneye çıktığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tam 10 yıl sonra yine...

SonDakika

MSB: (ABD’nin Suriye’den çekileceği iddialarına yönelik) Bu konuda resmi açıklamayı ve uygulamayı görmeden bu tarz haberlere ihtiyatla yaklaşılması gerekiyor. Biz,...

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

MODA

NOCTURNE ve Hande Erçel, iş birliklerinin sekizinci sezonunu geride bırakırken aralarındaki güçlü bağı ve sezonun cesur silüetlerini minimal bir tavırla...

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo çantasıyla görüntülendi.

MAGAZİN

Çakıroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan vekili Melis Çakıroğlu, Çeşme tatiline hız kesmeden devam ediyor.