Victoria’s Secret, 6 Eylül’de New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

NYAGUA RUEA - MAYOWA NICHOLAS 

Fashion Şovlarından da aşına olduğumuz çok sevilen “Pembe Halı” konseptiyle Manhattan Center’da gerçekleşen galaya, moda ve eğlence dünyasının ünlü isimleri şık ve iddialı kıyafetleriyle katıldı.

EMILY RATAJKOWSKI 

Bu yılın en ses getirecek moda filmini izlerken davetlilerin heyecanı doruktaydı.

Paris'te ünlüleri buluşturan göz alıcı parti: YSL Beauty-Dua Lipa Paris'te ünlüleri buluşturan göz alıcı parti: YSL Beauty-Dua Lipa

NAOMI CAMPBELL

VICTORIA’S SECRET THE TOUR’23 GALASI NEW YORK’TA GERÇEKLEŞTİ 

ADRIANA LIMA 

Victoria’s Secret ile ilk kez iş birliği yapan süper model Emily Ratajkowski’nin de aralarında olduğu yıldızlar listesinde Naomi Campbell, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen, Adut Akech, Paloma Elsesser, Sui He ve filmde yer alan daha birçok ünlü isim  davete ev sahipliği yaptı. 

CANDICE SWANEPOEL 

Victoria’s Secret’ın “Pembe Halıstillerinden ilham alıp siz de yıldız gibi parlayacak kombinler yaratmak ve ünlülerin giydiği parçaları koleksiyonunuza katmak isterseniz www.victoriassecret.com.tr ‘yi , mobil uygulamayı ve  mağazaları ziyaret etmeyi unutmayın! 

ADUT AKECH 

PALOMA ELSESSER

PRINYANKA CHOPRA JONAS 

LILA GRACE 

GIGI HADID

SERENA KERRIGAN 

OLIVIA PONTON 

JULIA FOX 

TAYSHIA ADAMS 

TESSA BROOKS 

IRIS LAW

MADELEINE WHITE 

LORI HARVEY 

ANATASIA KARANIKOLAOU 

Editör: MURAT ÖZER