Magazin Haberleri

magazin haberleri ve güncel magazin gelişmeleri, magazin ile ilgili tüm video, magazin fotoğrafları ve magazin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G, hafta sonu arkadaşlarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde tatilin keyfini çıkardı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Etel Baler tatil rotası çiziyor. Amerika kıtasında bir çok ülkeyi gezen Baler’in yeni rotası Kosta Rika...

MODA

Jennifer Lopez, Instagram'daki bir gönderide Messika Midnight Sun yüksek mücevher koleksiyonundan Fiery kolyesini takarken adeta göz kamaştırdı.

MAGAZİN

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner, "Özel hayatında da çalışma hayatında da disiplinleri ve prensipleri olan biriyim.” dedi.

GÜNCEL

Türk sinemasının oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi...

GÜNCEL

Jülide Kural, sanatçı Kadir İnanır'ın durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

MAGAZİN

Ünlü psikolog İrem Erdinç, doğum gününü Paper Moon’da yakın dostları ile birlikte kutladı...

GÜNCEL

Şarkıcı Murat Boz İstanbul’da Levent’te bulunan Lütfi Banat İlkokulu’nda 1246 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Beyonce, albümü hakkında yaptığı açıklamada, “Country müzik listesinde bir numaralı single'a sahip ilk Siyahi kadın olmaktan onur duyuyorum"...