Magazin Haberleri

magazin haberleri ve güncel magazin gelişmeleri, magazin ile ilgili tüm video, magazin fotoğrafları ve magazin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

MODA

ILONI by dilan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınlara içlerindeki gücü keşfetmeleri için ilham veriyor.

MODA

Hollywood'un ünlü isimleri, 2024 Vanity Fair Oscar Partisi'nde Messika mücevherleriyle kırmızı halıya ışıltı kattı.

MODA

Bulgari, son vizyoner girişimi olan Bulgari Studio’yu ortaya koymak için enerjik şehir Seoul’u seçti.

MODA

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bulgari Türkiye Marka Elçisi olarak Seoul'da katıldığı etkinlikte göz kamaştırdı.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

MODA

Oscar Ödülleri sonrasında Vanity Fair tarafından düzenlenen partide Sydney Sweeney, Messika setiyle davetlileri büyüledi...

MODA

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu “Soft-Morphe” keyifli davet ile tanıttı. Davete, moda ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

MAGAZİN

Sesi ve yeteneğiyle dikkat çeken Selen Görgüzel ustalardan ders alarak ve sahne kıyafetleri için kesenin ağzını açarak kendisine yatırım yapıyor…

MAGAZİN

Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

MAGAZİN

L’Oreal Paris yeni ürünü Panorama Maskara’nın lansmanını ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle kutladı...