Dünyaca ünlülerin tercihi,  Ligne St. Barth, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikle Karayip yazlarının çarpıcılığını Boğaz’a taşıdı.

SENEM SENA İNANIR

St. Barth adalarında 33 yıl önce kurulan Ligne St Barth, efsanevi güneş yağı olarak popülerliğini korurken; marka tutkunlarını İnanır Grup Yönetim Kurulu Üyesi Senem Sena İnanır ve Melis Özer ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda düzenlediği  yaza merhaba davetiyle bir araya getirdi.

MELİS ÖZER

KARAYİPLERİN IŞILTILI YAZ RÜZGARLARI İSTANBUL BOĞAZI'NDA ESTİ

RÜYA BÜYÜKTETİK

Deniz kenarında çimlerin üzerinde piknik konseptinde geçen etkinlikte güneşin keyfini çıkaran davetliler Ligne St Barth’ ın geliştirdiği mucizevi formüllerinin ve Papaya gibi özel meyve özlerinin kullanıldığı ‘Manikürsüz El Bakımı’nı deneyimleme fırsatı buldu.

MERVE OFLAZ

DAVETLİLER ŞIKLIKLARIYLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım” Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım”

Şıklıklarıyla göz dolduran davetliler Ligne St Barth ürünlerine tam puan verdi. Pelin Kaya, Yasemin Şefkatli, Merve Oflaz, Melodi Elbirliler, Rüya Büyüktetik, Meriç Küçük, Hande Tokmak, Serap Korkmaz Arslan, Dilek Arslan Dilber ve Eylem İpek tarzlarıyla davete renk kattılar.

MELODİ ELBİRLİLER

Karayiplerin benzersiz ruhundan doğan Ligne St Barth; yüz ve vücut bakımı, parfüm çeşitleri, duş jelleri ve bronzlaştırıcılar gibi sunduğu ürünlerle dünya çapında birçok ünlünün de kişisel tercihi.

MERİÇ KÜÇÜK

DİLEK ARSLAN DİLBER

LIGNE ST. BARTH 

Editör: MURAT ÖZER