Ev Haberleri

ev haberleri ve güncel ev gelişmeleri, ev ile ilgili tüm video, ev fotoğrafları ve ev haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

VISION Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

MODA

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

SPOR

Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası, Türkiye’den ve dünyadan 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti...

MODA

Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar'da düzenlenen özel...

SANAT

Modern ve çağdaş sanata odaklanarak, farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan Ruzy Gallery, “Müze Müze Geziyoruz” etkinliği kapsamında çocukları...

SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de katıldığı Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’nde konuştu.

CEMİYET

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, önceki gün Oly House İstanbul'un ev sahipliğinde iftar daveti düzenledi.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

SANAT

Contemporary Istanbul, 19. Edisyonu şerefine verilen davet İspanya Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci'nin ev sahipliğinde 5 Mart'ta büyükelçilik rezidansında...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

İş Dünyası

80. yılını kutlayan Borusan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde KONDA Araştırma ile Borusan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Algı Değişim Raporu yayımladı.