Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, önceki gün İstanbul'da düzenlediği iftar yemeği ile çocuklara katkı sağlama amacını bir kez daha gözler önüne serdi.

MONİK - REYHAN İPEKEL 

Oly House İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi.

JALE ÖZTAHRAN 

BERRİN ZORLU 

İftar davetine katılanlar arasında sosyal sorumluluk alanında aktif isimler yer aldı.

NEŞE - EROL GÖNÜL 

Etkinliğe katılan herkes, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nin değerli çalışmalarına destek olmak için bir araya geldi.

NEŞE GÖNÜL

NEŞE GÖNÜL: "ÇOCUKLARIMIZA UMUT OLMA YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK"

Parıltı Derneğin Başkan Yardımcısı Neşe Gönül, gelen misafirlere ve Oly House ekibine verdikleri destekten dolayı içtenlikle teşekkür etti. Gönül, "Bu güzel etkinlikte bir araya gelerek, çocuklarımıza umut olma yolunda önemli bir adım attık. Sizlerin desteğiyle, daha nice çocuğun hayatına dokunmayı ve onların parıltısını artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

ASUMAN - TAHSİN TOKGÖZ 

Oly House İstanbul'un muhteşem atmosferinde gerçekleşen bu özel iftar yemeği, katılımcıların gönüllerinde güzel anılar bıraktı.

EBRU KAİN - ÇİĞDEM ÜREGEN 

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nin bu tür etkinliklerle topluma duyarlılığı artırması ve çocukların yaşamlarına dokunması, gelecek adına umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

MİNE AKSU

SELDA ÖZKÖK 

Büyük Kulüp'te 'Değer Katan Kadınlar' paneli gerçekleşti Büyük Kulüp'te 'Değer Katan Kadınlar' paneli gerçekleşti

SİBEL KERİMOĞLU

SONGÜL TOPRAK ÖZSAN 

YELİZ ULAÇ - EMRE GÖNÜL 

Editör: MURAT ÖZER