Haber channel cemiyet Haberleri

haber channel cemiyet haberleri ve güncel haber channel cemiyet gelişmeleri, haber channel cemiyet ile ilgili tüm video, haber channel cemiyet fotoğrafları ve haber channel cemiyet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras 42 yaşına girdi. Elif İnci Aras, eşinin doğum gününü teknelerinde pasta keserek...

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı Çetindoğan ve Feryal Gülman yakın dostları olan Esra Oflaz Güvenkaya’ya sürpriz yaparak doğum gününü...

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Antalya Side’de bulunan Miramare Hotel’de yazın ilk tatillerini yapıyor...

CEMİYET

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo, teknoloji dünyasında bir çığır açıyor! Mipo, özel bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Feryal Gülman ve Beyza Uyanoğlu havaların ısınması ile birlikte hafta sonunu değerlendirip Göçek’te buluşup tekne tatili...

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü siması Bahar Şer önceki gün yakın dostlarından Bebek Otel’de sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Psikolog Pınar Sabancı, sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj paylaştı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simalarından Demet Sabancı Çetindoğan, sosyal medya hesabından 'Anneler Günü' mesajı paylaştı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen ve sevilen isimlerinden Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından 'Anneler Günü' mesajı paylaştı.

CEMİYET

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği 'Anneler Günü' yemeği bu sene Ortaköy The House Cafe ev sahipliğinde düzenlendi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Reyhan İpekel, sosyal medya hesabından 'Anneler Günü' mesajı paylaştı.