Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği 'Anneler Günü' yemeği bu sene Ortaköy The House Cafe ev sahipliğinde düzenlendi.

Nigar Helmi'den Monik İpekel'e övgü dolu sözler Nigar Helmi'den Monik İpekel'e övgü dolu sözler

BERRİN ZORLU - DUYGU KAYAMAN - NEŞE GÖNÜL 

Parıltı Derneği'nde görmeyen çocuklar bağışlanan gelirlerle; türkçe, matematik, ingilizce gibi okul müfredatının kapsadığı derslere ek olarak; öz bakım, kabartma yazı, bilgisayar ve baston gibi özel eğitimler ile akranlarıyla DENK (destekleyici, erken, nitelikli, kaynaştırma) eğitimin temellerini atmaları sağlanıyor.

DİLEK TERİMER - NEŞE GÖNÜL 

Çocukların eğitimi için Parıltı ailesine güç katan destekçilerle gerçekleştirilen yemeğe iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden; Hülya Avcı, Berrin Zorlu, Dilek Terimer, Asuman Tokgöz, Elif Yücel ve Neşe Gönül katıldı.

NEŞE GÖNÜL: “ TÜM ANNELERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Parıltı Derneği eş başkanı Neşe Gönül önderliğin de anneler günü kutlaması ve söyleşi eşliğinde yemek davetine Parıltı derneğinin yönetim kurulu başta olmak üzere üyeleri ve gönüllülerin de olduğu yemekte iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen simalarının katılımı ile kadınlar anneler gününü doyasıya kutladı.

Katılımcılara Parıltı ajandaları ve tişörtleri hediye edilirken dernek başkanı Neşe Gönül, "Katılımınız bizleri çok mutlu etti. Bu özel gün de bir arada olmak çok güzel bütün annelerin günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

BERRİN ZORLU 

ÖZLEM ŞEN - HÜLYA AVCI 

PARİS BIÇAKCI - FİRÜZE GÖK

TÜLAY DÖLEN - GİLMAN KARADENİZ - ÇİĞDEM LEGEN - OYA KALENDER 

Editör: Admin Admin