Düzenlendi Haberleri

düzenlendi haberleri ve güncel düzenlendi gelişmeleri, düzenlendi ile ilgili tüm video, düzenlendi fotoğrafları ve düzenlendi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump’a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GÜNCEL

Lübnan’ın başkenti Beyrut’un kuzeyinde bulunan ABD Büyükelçiliği’ne silahlı saldırı düzenlendi.

EKONOMİ

Çin (Sichuan) - Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı dün İstanbul'da düzenlendi...

EKONOMİ

Çin (Taiyuan) - Türkiye Uluslararası İşbirliği Tanıtım Konferansı İstanbul’da düzenlendi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ishaq Dar ile yaptığı görüşmeyi takiben ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakma töreni düzenlendi.

CEMİYET

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği 'Anneler Günü' yemeği bu sene Ortaköy The House Cafe ev sahipliğinde düzenlendi.

EKONOMİ

ABD Ticaret Bakanlığı liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu ‘Trade Winds Europe/Eurasia’ 16 yıl sonra tekrar İstanbul’da düzenlendi.

SAĞLIK

Liv Hospital Vadi İstanbul’da Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV)  ile birlikte mum atölyesi düzenledi...

GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı.