Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo, teknoloji dünyasında bir çığır açıyor! Teknoloji sektörünün yeni gururu olan Mipo , özel bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı. Galatasaray Adası'nın muhteşem atmosferinde gerçekleşen etkinlik, seçkin davetlilerin ve medyanın yoğun ilgisiyle renklendi.

BEGÜM ÖZER - EMİR ARAL - MELİS ÖZER

Etkinliğin ev sahibi Aral Grup Yönetim Kurulu Üyesi İrem Aral Varışlı, Mipo markasının doğuşunu ve arkasındaki çalışmaları büyük bir heyecanla paylaştı. İrem Aral Varışlı konuşmasında;

EMİR ARAL - OKAN BURUK - METİN ÖZTÜRK

‘Mipo, Türk mühendisliği ve inovasyonunun en güzel örneklerinden biri olarak, kullanıcılarına kaliteli ve erişilebilir teknoloji sunmayı hedefliyor.Markamızı oluştururken, kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçladık. Bakanlık onaylı 25 kişiyi aşkın Türk mühendislerinden oluşan bir ARGE merkezi kurduk. Mipo ile akıllı telefon, akıllı saatler alanında yüksek başarılar elde edeceğimize inanıyoruz Bugün, Mipo'nun yeni serisini sizlere tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz.dedi. 

AYŞEGÜL ARAL - EMİR ARAL - ESER YENENLER - İREM ARAL VARIŞLI - OSMAN ARAL

MIPO'NUN YENİ YÜZÜ: ESER YENERLER

Eser Yenenler, sahnede markayla olan iş birliği deneyimlerini paylaşarak katılımcılara keyifli anlar yaşattı. 'Şaka gibi' sloganıyla yola çıkan Mipo, sunduğu yenilikler ve kaliteyle gerçekten de göz dolduruyor. Eser Yenenler, samimi ve eğlenceli konuşmasıyla etkinliği renklendirirken, markanın öne çıkan özelliklerini ve yenilikçi vizyonunu bir kez daha vurguladı.

ESER YENENLER - EMİR ARAL

ESER YENENLER'İN SICAK KARŞILAMASI 

Etkinlik boyunca Eser Yenenler'in sahnedeki enerjisi ve esprileri, davetlilerden büyük alkış aldı. Reklam filminin gösterimi sırasında da Yenenler'in performansı büyük beğeni topladı. Eser Yenenler, Mipo markasının yüzü olarak sadece bir reklam yüzü değil, aynı zamanda markanın ruhunu yansıtan bir temsilci olduğunu gösterdi.

ARZU KUNT

Etkinliğe katılan isimler arasında, Arzu Kunt, Melis Özer, Begüm Karamahmutoğlu, Serap Sarı, Begüm Özer  yer aldı . 

BEGÜM KARAMAHMUTOĞLU

Ünlü simalar Samsung'un davetinde buluştu Ünlü simalar Samsung'un davetinde buluştu

BEGÜM ÖZER

MELİS ÖZER

SERAP SARI

Editör: MURAT ÖZER