Endonezya Haberleri

endonezya haberleri ve güncel endonezya gelişmeleri, endonezya ile ilgili tüm video, endonezya fotoğrafları ve endonezya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cakarta’da, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Cakarta'da, Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Puan Maharani ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile telefonda görüştü. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Delhi’de Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya’nın oluşturduğu MIKTA Liderler Zirvesi’ne katıldı.  

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara'da Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, eylülde görev süresi dolacak büyükelçi ve eşleriyle bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno LP Marsudi ile Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile görüştü.

GÜNCEL

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin Cakarta Büyükelçiliği’nde bugün düzenlenen 15 Temmuz Anma Töreni’nde konuştu.

GENEL

Endonezya'da yapılan ASEAN toplantılarına katılan dışişleri bakanlarının giydiği, geleneksel Endonezya kumaşı Wastra’dan yapılan çeşitli renklerdeki gömlekler, dikkat çekti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bugün düzenlenen ASEAN Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'nda konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Japonya Dışişleri Bakanı Hayashi Yoshimasa, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Norveç Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt...

GENEL

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.