Erdi Haberleri

erdi haberleri ve güncel erdi gelişmeleri, erdi ile ilgili tüm video, erdi fotoğrafları ve erdi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Soçi'deki kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesi sona erdi...

GÜNCEL

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Pazar günü başlayan ve dün etkisini gösteren Hilary Kasırgası sona erdi.

GÜNCEL

 Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Gül Kaba, Demirören Haber Ajansı kameramanı Erdi Demir ile Kadıköy’de yapılan törenle dünya evine girdi.

GENEL

Ankara'da düzenlenen '14’üncü Büyükelçiler Konferansı' sona erdi. Bakan Fidan, 5 gün süren konferans ve konferans kapsamındaki panellere ilişkin değerlendirmede bulundu.

SPOR

Golfte 'eşitlik' ilkesini önemseyen ve her yıl ivme kazanarak büyüyen Rikse Birdie Challenge'ın 11'incisi gerçekleştirildi.

SPOR

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan Halikarnas 100'üncü Yıl Kupası sona erdi.

GENEL

 Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Tahıl Anlaşması’nın Rusya ile ilgili bölümünün şu ana kadar uygulanmadığını ve anlaşmanın sona erdiğini belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmesi sona erdi

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Türkiye, Finlandiya ve İsveç heyetlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yaptı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ( Fransa’daki olaylara ilişkin) Sokakların yakılmasını, yağmayı tasvip etmiyoruz. Ama bu sosyal patlamadan, otoriteler ders çıkarmalıdır. Fransa’daki olayların...

SonDakika

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen 'Kabine Toplantısı' 8 saatin ardından sona erdi.