Etkinliği Haberleri

etkinliği haberleri ve güncel etkinliği gelişmeleri, etkinliği ile ilgili tüm video, etkinliği fotoğrafları ve etkinliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, New York’ta Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonunun 68'inci Oturumu marjında “Söylenmeyeni Söylemek: Çatışmanın Kadınlar ve...

MODA

Ney York Moda Haftası, Puma'nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/ muhteşem Mostro şovuna hoşgeldiniz" etkinliği başladı...

MODA

New York Moda Haftası, PUMA’nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/Muhteşem Mostro Şovuna Hoş Geldiniz" etkinliği ile başladı.

SANAT

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, aileler için eğitim workshop’u serilerine başladı. 

İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 17 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. 

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.