Galatasaray Çocuk Esirgeme Evi’nin açılışı etkinliği, insanı Ata Dilmen’in ev sahipliğinde birbirinden önemli konukların katılımı ile gerçekleşti.

ATA DİLMEN EV SAHİPLİĞİNDE ANLAMLI BİR AÇILIŞ 

Galatasaray Altyapı Gönüllüleri Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Ata Dilmen'in önderliğinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın ve seçkin misafirlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik büyük ilgi gördü.

ABD’de siyahi kadın, polis tarafından vuruldu: Joe Biden, olaya tepki gösterdi ABD’de siyahi kadın, polis tarafından vuruldu: Joe Biden, olaya tepki gösterdi

Etkinlikte ayrıca, Galatasaray Çocuk Esirgeme Evi’nin içinde yer alan Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası Satranç Evi’nin de açılışı gerçekleşti.

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın katılımıyla açılan Satranç Evinin açılışında bir konuşma yapan bakan Mahinur Özdemir ve Belediye Başkanı Hakan Bahadır, çocuk esirgeme kurumu ve içinde yer alan sosyal etkinlik alanlarının ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için hayırlı, uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

Editör: Admin Admin