Şeyh Haberleri

şeyh haberleri ve güncel şeyh gelişmeleri, şeyh ile ilgili tüm video, şeyh fotoğrafları ve şeyh haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

GÜNCEL

Galatasaray Çocuk Esirgeme Evi’nin açılışı etkinliği, iş insanı Ata Dilmen’in ev sahipliğinde birbirinden önemli konukların katılımı ile gerçekleşti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de İspanya Dışişleri Bakanı José Manuel Albares ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Âl...

EKONOMİ

Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde Rixos Hotels Egypt ev sahipliğinde düzenlenen Afrika Turizm Forumu başladı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayid Al Nahyan ile görüştü.

GÜNCEL

Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'a resmi ziyaret gerçekleştirip, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile dün...