Fahrettin Haberleri

fahrettin haberleri ve güncel fahrettin gelişmeleri, fahrettin ile ilgili tüm video, fahrettin fotoğrafları ve fahrettin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'ne katıldı.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile dün gece telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türk- Filistin Dostluk Hastanesi'nin hastalarına desteğe hazırız" dedi.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Gazze'de sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin tamamen kesilmesi kabul edilemez" dedi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ürdün Sağlık Bakanı Firas İbrahim Al-Hawari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Minister of Health

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail saldırısı altındaki Gazze'ye sağlık yardımı için Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüştü.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüşme) "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi...

GÜNCEL

DSÖ Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya kritik zamanda Gazze’ye yönelik sağlık yardımları için teşekkür etti.

GÜNCEL

Sağlık  Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için harekete geçtiklerini belirtti.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Dezenformasyon asla masum değildir ve farkında olmadan buna katılanlar da sorumlulukları olduğunu anlamalıdır" dedi.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Filistin’e Gönderilen Yardımlar) "Türkiye’den gönderilen bir uçak dolusu ilaç ve tıbbi sarf malzemesi Filistin’e ulaştı. Yardımlarımız...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, savaşların, çatışmaların ilk kurbanlarından birinin her zaman hakikat olduğunu belirtti.