Fahrettin Haberleri

fahrettin haberleri ve güncel fahrettin gelişmeleri, fahrettin ile ilgili tüm video, fahrettin fotoğrafları ve fahrettin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Bakan Koca: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alındı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da gerçekleştirilen TRT World Forum 2023'e katıldı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın Gazze sınır kapısından başta çocuklar olmak üzere bir grup hastanın daha Türkiye'ye getirilmesi için gerekli...

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır'ın El Ariş Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulundu....

SonDakika

Bakan Koca: Bizim arzumuz, 26 hastanın Türkiye’ye götürülmesi. Bununla ilgili görüşmeler olumlu geçti. Refah sınır kapısından hastalar geçti ve işlemleri...

EĞİTİM

Cemiyet hayatının sevilen iş insanlarından Elif Akyazıcı Girgin rahmetli babası Fahrettin Kerim Akyazıcı anısına Hak Vakfı ile Bahçelievler Belediyesi’ne bağışladıkları...

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsrail'in Gazze saldırılarına dair 100’ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik" dedi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gazze'den gelecek hastaların tedavisini Türk ve Mısırlı hekimler gerçekleştirecek" dedi.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail Sağlık Bakanı ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Sağlık hizmetlerinin sürdürülememesinin açıklanamaz olduğu konusunda mutabıkız" dedi.