Farklı Haberleri

farklı haberleri ve güncel farklı gelişmeleri, farklı ile ilgili tüm video, farklı fotoğrafları ve farklı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Vakko, ilhamını yazın enerjisinden aldığı, her bir tasarımında aşkı, tutkuyu ve zarafeti kutladığı İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonunu birbiriyle iç içe...

MÜZİK

Melis Karaduman’ın yeni şarkısı “Kimim Ben” Universal Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı...

GÜNCEL

Seçil Erzan, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya 3 müştekinin daha eklenmesi nedeniyle yaptığı ek savunmasını tamamladı.

GENEL

Çekya Başbakanı Petr Fiala, başkent Prag’da 15 kişinin öldürüldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu saldırıyla ilişkin açıklama yaptı.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Eleme Turu ilk maçında sahasında ağırladığı Moldova temsilcisi Zimbru'yu 5-0 mağlup etti. 

İş Dünyası

Koç Holding, Topluluk Şirketleri ile birlikte AFAD koordinasyonunda 5 farklı noktada, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı, 5 bin adet konteynerden...

GÜNCEL

Yunanistan’da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yunan itfaiyesi, ülke genelinde 79 farklı noktada yangın olduğunu duyurdu.

MÜZİK

Aleyna Tilki’nin kız kardeşi Ayça Tilki yeni şarkısı “Gönlüme Gör Ver” ile müziğe farklı bir tarz getirmeyi vaat ediyor.