Forumu Haberleri

Forumu haberleri ve güncel Forumu gelişmeleri, Forumu ile ilgili tüm video, Forumu fotoğrafları ve Forumu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın ST. Petersburg kentinde Gazprom İcra Kurulu Başkanı Aleksey Miller ile bir araya...

EKONOMİ

Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde Rixos Hotels Egypt ev sahipliğinde düzenlenen Afrika Turizm Forumu başladı...

EKONOMİ

Trade Winds Europe/Eurasian'ın ikinci günü ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konuşmaları ile başladı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Semerkant'ta düzenlenen, Asya Kadın Formu Açılış Töreni'ne katıldı.

EKONOMİ

ABD Ticaret Bakanlığı liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu ‘Trade Winds Europe/Eurasia’ 16 yıl sonra tekrar İstanbul’da düzenlendi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD ile Suudi Arabistan arasında görüşülen paket anlaşmanın birden fazla bileşeni olduğunu belirtti.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan’da düzenlenen 'Dünya Ekonomi Forumu' seremonisinde konuştu.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar’da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu’na katıldı.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...

EKONOMİ

İngiliz sivil toplum kuruluşu Oxfam, Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlandığı raporda, dünyanın en zengin beş iş insanının servetinin 2020’den...

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.