Füze Haberleri

Füze haberleri ve güncel Füze gelişmeleri, Füze ile ilgili tüm video, Füze fotoğrafları ve Füze haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı, dün gece İsrail’e yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, “İran'ın İsrail'e saldırısını kınıyorum. Bölge çapında yıkıcı gerginlik tehlikesinden endişe duyuyoruz" dedi.

GÜNCEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, İran tarafından yapılan saldırıların yüzde 99’unun engellendiğini duyurdu.

GÜNCEL

İran’ın BM Daimi Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, saldırıların sonuçlandığını, İsrail’in ‘bir hata’ yapması durumunda yanıtın daha sert olacağı ifade edildi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın saldırısına verilecek diplomatik yanıtı değerlendirmek üzere G7 liderlerinin bugün bir araya geleceğini belirtti.

GENEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husilerin Kızıldeniz’e fırlatmak için hazırladığı 7 seyir füzesi, 1 balistik füze ve 1 saldırı İHA’sının...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari gemileri hedef alan 6 gemisavar balistik füze attığını duyurdu.

GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.