Genel haberleri Haberleri

genel haberleri haberleri ve güncel genel haberleri gelişmeleri, genel haberleri ile ilgili tüm video, genel haberleri fotoğrafları ve genel haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan dün yaptığı açıklamada, İran’a yeni yaptırımlar uygulanacağını duyurdu.

GENEL

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Joe Biden Yönetimi’nde şu ana kadar İran kaynaklı 600 kişi ve kuruluşa yaptırım uygulandığını belirtti....

GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde (AKPM) Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve ABD...

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile dün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, İran saldırısıyla ilgili 32 ülkeye yaptırım talebi içeren mektup yolladığını duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.