Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, dün eşine yöneltilen suçlamalar sebebiyle kamu görevlerini askıya aldığını ve görevinde devam etme veya etmeme kararı...

GENEL

ABD Senatosu, Temsilciler Meclisi’nde geçen hafta kabul edilen İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a finansal yardımı öngören tasarıyı kabul etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile bir araya geldi.

SANAT

VISION Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep’e geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile telefonda görüştü.

GENEL

İngiltere hükümeti, Ukrayna’ya bugüne kadar ki en büyük savunma destek paketini açıkladı...

GENEL

ABD’nin New York Üniversitesi’nde (NYU) Gazze’deki savaşın sona erdirilmesi için başlayan protestoda polisin müdahalesi sonrasında yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk dünyası çocuklarıyla bir araya geldi.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçisi Jeffry Flake, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında çocukların sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin 104’üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...