General Haberleri

general haberleri ve güncel general gelişmeleri, general ile ilgili tüm video, general fotoğrafları ve general haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İran’ın BM Daimi Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, saldırıların sonuçlandığını, İsrail’in ‘bir hata’ yapması durumunda yanıtın daha sert olacağı ifade edildi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GENEL

Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü...

EKONOMİ

Hukukçu Dr. Öğr. Üyesi Cihan Avcı Braun, Kişisel Verileri Koruma Kanunu'nda yapılan değişikliklere yönelik değerlendirme yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı"nda konuştu.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanı General Oleksandr Syrskyi, bugün sabaha karşı yaptığı açıklamada yoğun çatışmanın merkezi olan Avdiivka kentinden çekildiklerini duyurdu.

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde, 30-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında, Birleşmiş Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi’de organize edilen Çalıştaya, Türk Savunma...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuştu...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GÜNCEL

Türk Kızılay, Gazze'deki sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin kesilmesi nedeniyle "Üzülerek belirtmeliyiz ki, Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle...